Înscrieri Pentru înscrieri și programări, vă rugăm sa ne contactați pe WhatsApp la +40 765 429 860 sau prin email binta.claudia@gmail.com.
0 +
ani experiență

Cine sunt și cum te pot ajuta

Sunt Claudia – Mihaela Bînță fostă sportivă de performanță, instructor acreditat, antrenor de grup și individual de tenis de masă, dar înainte de toate sunt om, sunt fascinată de lumea copiilor, de modul în care noi îi putem ajuta să se dezvolte, de unicitatea oamenilor și de corpul uman.

 

Am început tenisul de masă la vârsta de 7 ani. Îmi amintesc exact momentul în care antrenorii mei au intrat în sala de clasă, ne-au povestit câte ceva despre tenisul de masă și ne-au informat că încep selecțiile pentru o nouă grupă. Am fost fascinată și le-am spus părinților mei că vreau să încerc, vreau să merg să joc tenis de masă.

 

Zis și făcut!

 

Așa am ajuns să mă îndrăgostesc de acest sport, simplu, rapid și pentru totdeauna. Au trecut 23 de ani de când joc tenis de masă și peste 10 ani de când predau acest sport. Am fost selecționată la lotul național, am câștigat numeroase medalii în țară și în afara țării, iar cel mai bun loc din carieră a fost 181 în Clasamentul European de Juniori. Din păcate, la vârsta de 17 ani, din cauza unor probleme de sănătate cu care m-am luptat câțiva ani și care mă chinuiau constant, am fost nevoită să renunț la sportul de performanță, iar șocul veștii a fost atât de mare pentru mine, încât nu am putut să mai intru în sala de tenis mai bine de un an.

 

Acest moment mi-a schimbat perspectiva de viitor și mi-a năruit toate planurile de până atunci, însă m-a condus către un oraș nou, cu oameni minunați și o comunitate puternică.

 

Ajunsă în Sibiu, am avut norocul să mă întâlnesc cu un fost coleg de tenis și un bun prieten A.S., datorită lui am ajuns din nou în sala de tenis. Mi-am dat seama că am avut norocul să învăț tenis de masă, să am parte de o sală de tenis, de cursuri, de turnee, de cantonamente, de antrenori minunați și de toate condițiile să pot excela în acest sport.

 

Scopul meu acum este de a da mai departe tot ceea ce eu am avut ocazia să învăț despre tenisul de masă, de a promova acest sport și de a face tot posibilul să oferim, (împreună cu toți iubitorii acestui sport), cele mai bune condiții tuturor celor care doresc să facă mișcare și să învețe să joace.

Cum te pot ajuta?

Rolul meu este de a-i îndruma de la bun început pe adulții care vor să descopere și să învețe tenisul de masă, de a-i ajuta pe cei care joacă deja ocazional și vor să își îmbunătățească jocul, fie pentru ei personal, fie pentru că vor să participe la turnee de amatori, iar pe copii să se dezvolte și prin tenis de masă, într-un mod plăcut, corect explicat, adaptat nevoilor fiecărui copil în parte (pentru că toți suntem diferiți), pentru a-i ajuta să socializeze, să se dezvolte, să facă mai multă mișcare, să stea mai puțin cu ochii în calculator și să descopere acest minunat sport.

(Re)Create Yourself
Descoperă-ți jocul de tenis prin programul (Re)Create Yourself.

Ideal pentru femeile și bărbații care vor să descopere și să învețe tenis de masă sau care joacă deja cu prietenii lor și vor să își îmbunătățească jocul, fie pentru ei personal, fie pentru că doresc să participe la turnee de amatori.

Cursuri pentru copii
Descoperă-ți jocul de tenis prin programul (Re)Create Yourself.

Îți dorești să-ți dai copilul la un sport, însă nu știi ce sport i s-ar potrivi?

Ai vrea să facă mai multă mișcare și să stea mai puțin cu ochii în calculator?

Vrei să fie mai sociabil și mai atent și crezi că sportul l-ar ajuta?

Programează-te la un curs adaptat abilităților tale.

Tenis de masă Sibiu